Uitvaartherinneringen

Wij bieden een zéér flexibel pakket. In een gesprek proberen we voor de uitvaart  uw persoonlijke wensen vast te leggen. Het kan echter ook zo zijn dat u door de alle emoties hier nog geen beslissingen over kan of wil nemen. Wij kunnen dan toch de fotografie met u of de uitvaartonderneming regelen en later op het moment dat U er klaar voor bent alles naar uw persoonlijke wensen afhandelen.

Wij hebben diverse mogelijkheden in ons pakket.

- Het laten komen van een fotograaf

- Het online zetten van alle foto's om te bestellen

- Op DVD aanleveren van de foto's

- Het maken van een persoonlijk album

 Het laten komen van een fotograaf

Dit klinkt heel logisch, alleen is het bij ons zo dat als u nog niet weet wat u met de foto's wil gaan doen of op wat voor manier u ze wil gaan gebruiken we wel kosteloos komen.

 Het online zetten van alle foto's om te bestellen

Dit is meestal de eerste handeling die wij na de uitvaart doen. Deze optie is kosteloos en een onderdeel van het laten komen van een fotograaf. De foto's staan dan bij ons op de server en u bepaald op welke manier en wie de foto's mag zien. Er zijn diverse opties. U kunt een link krijgen waar de foto's staan maar we kunnen ze ook alleen op datum van de uitvaart of naam van de overleden persoon op onze site zetten. De foto's worden, mede door het vaak toch wel ingrijpende en persoonlijke  karakter van de foto's altijd afgeschermd met een wachtwoord. U bepaald zelf door wie, en ook of er naar deze foto's gekeken kan worden.

Standaard staan de foto's twee jaar online, u kunt dit echter kosteloos verlengen als u dit voor de verloop periode aangeeft. Dit zolang het technisch mogelijk is en momenteel met een maximum van 5 jaar.

 Op DVD aanleveren van de foto's

U kunt uw foto's op DVD laten leveren.

Daarnaast houden zelf minimaal voor een periode van twee jaar nog een back-up.

 

Het maken van een persoonlijk album

We kunnen van de uitvaart voor u een persoonlijk boek maken.

Standaard wordt dit in de hoogste kwaliteit geleverd.

Dit zijn digitaal opgemaakte albums welke afgedrukt zijn op foto papier en in doorlopende pagina's en een lux album ingebonden. daarnaast zijn er een aantal alternatieve vormen om de foto's in een album aan geleverd te krijgen.

 Afleveren

Het kan zijn dat de foto's gemaakt zijn en u er nog niet aan toe bent om de foto's te bekijken.
Of dat u helemaal niet van plan bent om de foto's te bekijken maar deze "achter de hand" wilt houden voor dat moment dat u het in uw verwerkingsproces wenselijk vindt.

Wij kunnen uw DVD , album of eventueel foto's dan in een gesloten pakket leveren zodat u het kunt bekijken op het moment dat u dat wilt. Met betrekking tot de kwaliteit is het zo dat wij bij een niet werkende DVD tot twee jaar na afleveren ZEKER de bestanden nog bewaren. Als u in deze periode geen verlenging hiervan aanvraagt gaan de foto's van de server. Mogelijk dat we ze dan nog wel op een harde schijf hebben alleen kunnen we daarover geen garanties geven.

Als u een boek laat maken en niet zeker weet of u deze ooit in gaat kijken kunt u deze door een externe partij (familie of begrafenisondernemer) laten beoordelen op de kwaliteit voordat we deze "inpakken".

 Betaling

Op het moment dat een product afgeleverd word krijgt u een factuur en dient u deze binnen een termijn van 30dagen te betalen. De factuur kan (vaak) ook via de begrafenisondernemer.

Een uitzondering hierop zijn de online bestellingen van de foto's. Deze gaan altijd pas in productie NADAT de betaling geschied is. Dit kan door overmaken via een bankrekening, visa, pay-pal, iDeal en eventueel bonnen welke u bij ons kunt kopen.

 Prijzen

Alle prijzen hebben we in een prijslijst staan.

U kunt deze hier downloaden ( in PDF, prijzen 2013 ) 

 

360vr pano ACTIE

Op dit moment hebben we een speciale actie voor begraafplaatsen, crematoria of een ander bedrijf in de uitvaart branch. We maken KOSTENLOOS een 360vr van uw locatie. Bij meer dan 25km enkele reis vanaf 4007NM rekenen we alleen €0,25 per km.

Als u wilt weten wat een panorama is kijk dan naar onze voorbeelden : klik hier

Bereikbaarheid

Als u na het overlijden van een dierbare een fotograaf zoekt kunt u ons altijd bellen als u daar niet mee wilt wachten. Ook op zondag of wat later op de avond.

06 - 2222 4550

Richard Hulshof

Geboren in 1967 en sinds 1990 actief als fotograaf. Opleiding gedaan aan de fotovakschool en fotoacademie. Vooral bekend in de studentenwereld bij gala's en events. Daarnaast veel 360vr. (panorama) fotografie en alles wat met reportage werk te maken heeft (trouwerijen, uitvaart en bedrijfsfotografie).

Verder geef ik diverse workshops en traningen voor bedrijven en bij de volksuniversiteit in Gorinchem.