Fotografie op de uitvaart

Wat en waneer we foto's nemen proberen we van te voren met u vast te leggen.
We kunnen ook geheel naar eigen inzicht foto's maken waarbij u uiteraard achteraf bepaalt welke foto's u wel of niet wilt gebruiken. 

Bijna altijd proberen we dit ZONDER flitslicht te doen om een zo natuurlijk mogelijke weergave van het gebeuren weer te geven en daarnaast zo min mogelijk zichtbaar op de dienst / begrafenis / crematie aanwezig te zijn. 

Daarnaast kunnen vooraf alle bloemen fotograferen en als u dat wilt een portret maken van de overleden persoon.

Verder zijn alles wensen te bespreken en waar mogelijk zullen we deze altijd volgen.

360vr pano ACTIE

Op dit moment hebben we een speciale actie voor begraafplaatsen, crematoria of een ander bedrijf in de uitvaart branch. We maken KOSTENLOOS een 360vr van uw locatie. Bij meer dan 25km enkele reis vanaf 4007NM rekenen we alleen €0,25 per km.

Als u wilt weten wat een panorama is kijk dan naar onze voorbeelden : klik hier

Bereikbaarheid

Als u na het overlijden van een dierbare een fotograaf zoekt kunt u ons altijd bellen als u daar niet mee wilt wachten. Ook op zondag of wat later op de avond.

06 - 2222 4550

Richard Hulshof

Geboren in 1967 en sinds 1990 actief als fotograaf. Opleiding gedaan aan de fotovakschool en fotoacademie. Vooral bekend in de studentenwereld bij gala's en events. Daarnaast veel 360vr. (panorama) fotografie en alles wat met reportage werk te maken heeft (trouwerijen, uitvaart en bedrijfsfotografie).

Verder geef ik diverse workshops en traningen voor bedrijven en bij de volksuniversiteit in Gorinchem.